Phil Neville har fått Beckham til å prate med andre enn nesten-pensjonister fra de beste ligaene. (foto: united, twitter)

David Beckham og gjengen hos Inter Miami vet sine PR-saker. Med første kamp først i mars, 2020, bygges spenningen gradvis opp mot «klimaks» neste vinter.

Det startet pent og pyntelig med signeringene av to argentinske unggutter med stort potensiale. Nå varsles det at de store profilene også vil finne veien til byen der «Crockett og Tubbs» sørget for å gjøre livet litt vanskeligere for de slemme.

Les: Beckham overrasker med de første signeringene

Så hva skjer fremover?

-Vi forsøker å få inn en manager som ønsker å være her over en lengre periode og sette sitt avtrykk i klubben. Det blir en som folk kjenner, en som har spilt og trent på høyeste nivå. Det er veldig nærme nå, sier medeier Jorge Mas ifølge BBC.

Les på Popidol: Streaks kan bli ulovlig

Og det stopper selvfølgelig ikke der.

-Vi skal bringe inn spillere fra Europa som er meget kjente. Vi har kikket på og snakket med engelske spillere, avslutter Mas.

Mener han da Gary Cahill og Antonio Valencia? Så langt er begge linket til Inter Miami.

Les: United mangler bare 160 millioner kroner for toppsignering

Velkjent manager fra høyt nivå, engelske spillere. Ingen tvil om at Beckham har fanget vår oppmerksomhet. Og som de nyttige idiotene vi er, bringer vi siste nytt når Beckham plystrer.