Welcome to the red farm of fun, Cristiano. (foto: united, twitter)

De spilte sammen mellom 1996 og 2003. I perioden hentet de inn 5 Premier League-titler, FA Cupen og Champions League-trofeet. Likevel, hadde David Beckham ment at «Ole» hadde misskjøtet sitt United, hadde ikonet garantert sagt fra.

Men fra David Beckham kommer det bare full respekt for jobben Solskjær har gjort disse årene.

Les: Gerrard: England spiller uten Premier Leagues beste høyreback

For første gang siden Sir Alex hoppet ut i pensjonisttilværelsen i 2013 er United i posisjon til en back-to-back blant topp tre i ligaen. Dette vitner om det Solskjær ikke bare har reddet en enkeltstående sesong, men også bygget for de kommende.

Beckham gjenkjenner en sterk prestasjon når han ser én.

-Jeg har sett noe av kritikken (mot Solskjær), men når du er manager for Man United etter at de har hatt suksessen over mange år, som de hadde, vil det alltid komme en tid der folk blir kritisert, være seg spillere, eiere eller mangeren, begynner Beckham til ESPN.

Les på Popidol: Kacey Musgraves synger Willie Nelsons «On The Road Again» under «We’re Texas! fundraiser

-Ole har vært i gamet lenge nok til å takle all type kritikk. Han er veldig rolig, fortsetter med jobben sin og jeg mener han har gjort en utrolig jobb hos United, skryter Beckham.

Kunne ikke dy oss, måtte bare se mannen i United-drakt. (foto: united, twitter)

-Resultatet begynner å vise seg nå. Forhåpentligvis vil det fortsette, for fansen love Ole, we all love Ole og vi ønsker at han gjør det bra. Når kritikken kommer, er han personen til å takle det, avslutter Beckham.

Becks har talt.

Les: Luis Suarez er ikke i tvil om hvem som er best av Haaland og Mbappé