Paul Heckingbottom

Paul Heckingbottom får god tid til å feire jul med familien, han vil ifølge BBC få sparken fra Sheffield United.

Blades, tapte 5-0 mot laget til Sander Berge på lørdag, ligger alene nederst i Premier League med fem poeng etter å ha tapt 11 av de første 14 kampene. Det var et sørgelig syn på Turf Moor, Burnley som selv er et bunnlag denne sesongen hadde fullstendig kontroll.

Jose Mourinho: Stikker av med Liverpools utvalgte midtstopper

Heckingbottom som tidligere har ledet lag som Barnsley, Leeds United og Hibernian ble utnevnt til permanent manager i november 2021, og ledet United til toppsjiktet av Championship med Sander Berge i troppen. .

Tidligere manager Chris Wilder er blant de ledende utfordrerne til å ta over.

Etter nederlaget mot Burnley, kritiserte Heckingbottom klubben for å ta «økonomiske valg i stedet for fotballavgjørelser» ved å selge nøkkelspillere om sommeren. etter opprykk. – Blant annet Sander Berge som de solgte for 13,8 millioner euro.

46-åringen sa at de ble «sviktet» av noen av spillerne hans i Burnley, som aldri hadde vunnet en Premier League-kamp med fem mål. Seier løftet dem fra bunnen av tabellen på Uniteds bekostning.

Sheffield United er fire poeng unna den røde streken, de har kun vunnet én gang denne sesongen og har en målforskjell på minus 28.
Overføringspolitikk og eierskapsspørsmål
Det har gått rykter om et overtak i Sheffield United siden den saudiarabiske eieren prins Abdullah annonserte planer om å selge klubben før forrige sesongs opprykk.

Han har vært eneeier siden han vant en High Court-kamp med tidligere styreleder Kevin McCabe i september 2019.

De hadde overgangsforbud mot dem i år på grunn av manglende betalinger til en annen klubb.

United solgte to av forrige sesongs stjernespillere kort før denne sesongen da Iliman NDiaye kom til Marseille og Sander Berge flyttet til Burnley. – Paul Heckingbottom får nå sparken for å ikke ha lykkes med et svekket lag.

Les på F7: Fotballstormaktene Romania og Panama går forbi Norge på FIFA-rankingen

OPPDATERT: Bekreftelsen kom på tirsdag