Det er alt annet enn gitt at Erik ten Hag startet sesongen med forsterkningene som er bestilt. (foto: united, twitter)

Nå har ikke den påtroppende United-manageren noe som helt med situasjonen til United, men fikk føle på den spente stemningen på Old Trafford. Nederlenderen var ifølge BBC veldig ivrig etter å ta en prat med en av spillerne på vei ut, men fikk beskjed om at dette er unødvendig.

Det dreier seg selvfølgelig om Jesse Lingard. 29-åringen har dedikert seg til klubben siden han såvidt hadde lært seg å knytte lissene på fotballstøvlene, de siste to sesongene har vært en sammenhengende sportslig lidelse. Solskjær overtalte ham om å bli forrige sommer, så forsvant Ole, og inn kom en Rangnick som knapt hadde fått med seg at han hadde Lingard i troppen.

Les: Mauricio Pochettino blir, men sender minst seks avgårde

På mandag var det tid for den siste hjemmekampen for sesongen, for Jesse Lingard muligheten til motta en hyllest fra hjemmesupporterne på stadionen han har spilt på siden 2011 (minus utleieopphold). Da det gjenstod rundt tjue minutter av kampen mot Brentford, ledet United komfortabelt 3-0, og alle muligheter tilstede for at Rangnick kunne sluppet innpå Lingard. Nope.

Enogh now. (foto: united, twitter)

Les på Tysk fotball: Lukas Hradecky har ingen grunn til å angre på at han takket nei til United

Det ble ingen mulighet for Lingard å ta en skikkelig avskjed med supporterne, noe som ifølge BBC skal ha gjort 29-åringen rasende. BBC hevder Erik ten Hag har vært veldig interessert i å prate med Lingard om fremtiden, ifølge BBC har 29-åringen fått nok og har gitt klar beskjed om at nå holder det.

Erik ten Hag har fått sitt første nei, men det var kanskje like greit. Manchester United og Jesse Lingard er og blir ferdige med hverandre.

Les: De 10 beste signeringene 2021/22-sesongen