Giovani Lo Celso

Ting kan skje veldig fort i fotball, Giovani Lo Celso som nå er 23 år var fantastisk god hjemme i Argentina og viste seg frem allerede som liten gutt i Rosario Central i sin hjemby. – Så bra var han at den franske storklubben Paris Saint-Germain kjøpte han. 

Det gikk dårlig og han ble ansett som en flopp. Etter et utlån med opsjon bestemte Real Betis seg for å kjøpe han i april.  – Det var trolig det smarteste de har gjort i år!.

Les: Odisseas Vlachodimos på vei til Premier League

Giovani Lo Celso har gjort det fantastisk bra og hans verdi er mer enn doblet fra de 200 millionene La Liga klubben betalte. (Låneavtalen går ut imorgen og den permanente overgangen ble avtalt i april) -Giovani Lo Celso har utviklet seg til å bli en fantastisk angripende midtbanespiller og nylig ble han belønnet med plass i Argentinas Copa America-tropp

BBC skriver at Tottenham manager Mauricio Pochettino og co har tilbydd nesten 600 millioner norske kroner for å lande Celsos underskrift. – Noe som er friskt for en klubb som er så gniene som Tottenham.

Les: Robertson har sine tanker om en rusten Harry Kane

Betis skal på sin side kreve 970 millioner, som også er utkjøpsklausulen, for å slippe klubbens diamant. Spanjolene betalte for øvrig «bare» i overkant av 200 millioner, for at den franske hovedstadsklubben skulle bli tvunget til å slippe ham til Estadio Benito Villamarín gjennom opsjoner.

I fjor ble Tottenham det første laget til ikke å signere en spiller i et overgangsvindu – i løpet av en sommer – siden dagens ordning ble innført i 2003.

Premier League-klubben har faktisk ikke handlet en spiller, siden januar 2018. Lucas Moura ble den gangen hentet fra Paris Saint-Germain i en overgang verdt om lag 250 millioner kroner.

Les på Popidol: Tamagotchi er er tilbake, igjen

Rekordkjøpet er for øvrig Davinson Sanchez. Den colombianske midtstopperen ble kjøpt for 460 mill., fra Ajax i august 2017.

Les: Satser på pakkereiser for enslige