Martin Keown snakker både på ut og inn pust.

Den tidligere Arsenal forsvareren nå ekspert for BBC Martin Keown så kampen mellom Liverpool og West Ham i deres Premier League åpning på søndag. 

En kamp Liverpool vant overlegent 4 – 0 med et mål av Mohamed Salah, to av Sadio Mane og et av Daniel Sturridge.

Martin Keown var «seriøst imponert» over hva 21 år gamle Joe Gomez viste for Liverpool mot West Ham og hevdet at det vil være særdeles vanskelig for Dejan Lovren å vinne tilbake plassen sin. – og det skal noe til.

Les: Liverpools muligheter i Premier League 2018/19

https://twitter.com/TheNinetyTwo_/status/1028665885437947909

Keown forklarte hvordan den skadde Lovren, som er ute med bekkenskader til etter VM, og Joel Matip må jobbe knallhardt for å komme tilbake i startelveren.

«Jeg ble seriøst imponert over partnerskapet mellom Joe Gomez og Virgil van Dijk i Liverpools forsvar,» sa Keown i en Q&A på Daily Mail tidligere i dag. «Det blir få bedre partnerskap i Premier League denne sesongen».

«Jeg har argumentert for en stund at Gomez skulle spille i den posisjonen og mot West Ham, viste han hvorfor.»

«Marko Arnautovic er den typen spiller som vil forårsake problemer i forsvaret hvis du ikke er raskt på. Liverpools senterbacks var på han som fluer på dritt».

«Det kommer til å bli større tester denne sesongen, men Gomez og Van Dijk imponerte rundt banen som et par Rolls-Royces»

 

I Liverpool begynner man nå for alvor å se effekten av Van Dijk, all kritikk har stilnet. Det som imponerer mest er hvordan han har klart å definere sitt eget spill på en slik måte at spillerne rundt han blir bedre. – Han løfter sine lagkamerater. – Det er ingen tilfeldighet at Lovren spilte den beste fotballen i sin karriere i løpet av de siste to månedene av sist sesong, det var spill side om side med Van Dijk.

 

Les: Hvordan vil det gå med Liverpool i Premier League? Analyse på Oddsen