Har alt Bayern trenger. (foto: barcelona, twitter)

Noe av det siste Barca-president Josep Maria Bartomeu gjorde var å få signaturen til Frenkie de Jong på kontrakten som løper ut i 2026. Dermed kunne både spiller og Barcelona ha full fokus på jobben de neste årene. Men når vi snart går inn i 2021 er situasjonen hos Barcelona så prekær at Koeman (eller neste manager) kan tvinges til å selge en av sine viktigste spillerne.

Det høres helt vilt ut at Barcelona engang skal vurdere å selge en spiller som de Jong, som i debutsesongen sto i 42 kamper, denne sesongen har det allerede blitt 15.

Les: Conte går for utstøtt venstreback – denne gangen faktisk ikke fra United

Men så var det dette fordømte virus nr. 19. Selv om Barcelona får kuttet lønningene og sender Lionel Messi ut i den store verden, kommer ifølge Goal La Liga-giganten fortsatt ikke i mål med å balansere budsjettet.

I høst solgte/kvittet Barcelona seg med Vidal, Suarez og Rakitic, i neste runde er det fem spillere som kan dra inn euro av betydning (eks Messi):

Ansu Fati

Marc-Andre Ter Stegen

Antoine Griezmann

og Frenkie de Jong

Sendes de Jong ut døra, venter sportsdirektør Hasan Salihamidzic. Bayern München fulgte både de Jong og de Ligt tett gjennom 2018 og var i dialog med de to unge nederlenderne før avgjørelsen falt på La Liga-klubbene. Ifølge Goal står de Jong fortsatt høyt i kurs hos Bayern, og sportsdirektøren skal ha opprettholdt kontakten med midtbanespillerens agent.

Les på F7: Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Bayern har satt midtbaneforsterkning på toppen av prioritetslista, og svømmer nå tålmodig rundt Barcelona-sivet for å se hva som skremmes ut til sommeren.

Les: Tuttosport: Juventus tilbyr Manchester United den perfekte byttehandelen