Kane on fire, men får ikke med seg resten av laget. (foto: Bayern München)

Harry Kane har vært outstanding i Bayern-drakta i sin debutsesong. 31 scoringer på 29 Bundesliga-kamper fra Premier Leagues nest mestscorende spiller burde være et solid bidrag som gir serietittel. Sorry, Harry. Ikke denne sesongen.

På lørdag kom den 32 scoringen fra Kane. Bayern hadde tatt turen til Heidenheim, Bundesligas 10. beste klubb. Kane åpnet med scoring og 0-1 ledelse til det som måtte bli seier for å ha noen som helst sjanse til å gi Xabi Alonso og Bayer Leverkusen kamp om tittelen.

LES: Liverpool går for et sjokkalternativ til Ruben Amorim

Når du ser navnene på Bayern-spillerne som går ut på gressmatta mot Heidenheim, skal dette være feige lag. Kane gjorde jobben med å sette kursen med første scoring, noen minutter senere og rett før pause fulgte Gnabry opp med 0-2.

Piece of cake.

Så kom andre omgang og Bayerns superstjerner hadde allerede begynt å tenke på hjemreisen. For i løpet av de neste førtifem minuttene scoret hjemmelaget tre mål og sendte Kane og gjengen hjem med et helt uforståelig tap.

ENGELSKE KLUBBER: Fire angrepsspillere har gitt Virgil van Dijk ekstra trøbbel

Harry Kane er åtte fattige mål fra å tangere Gerd «der Bomber» Müllers 40 bundesligascoringer i samme sesong, ni unna Lewandowskis 41 mål. Engelskmannen skriver historie samtidig som Bayern München går inn i sin svakeste sesong på over et tiår. Kane dro til Bayern for å hente sine første titler, leverer i verdensklasse, men blir «sviktet» av klubben.