Joshua Kimmich ble matchvinner for Bayern München i bortekampen mot Lokomotiv Moskva i Champions League. Foto: Gerry Thomas/Twitter.com

Bayern München trøblet borte mot Lokomotiv Moskva, men en pen scoring fra Joshua Kimmich berget 2-1 og fortsatt full pott i mesterligaen.

Det fløt ikke som normalt for det tyske stjernegalleriet i den russiske hovedstaden. Likevel dro Bayern hjem til Tyskland med nok en seier. Det sørget Kimmich for da han på halvvolley satte en ball fra Javi Martinez i nettet fra utsiden av boksen. Vinnermålet kom i det 79 minuttet.

Bare et par minutter hadde Ze Luis lurt seg bak Bayern-forsvaret, men angrepsspilleren fra Kapp Verde sløste bort en gyllen sjanse til å ta Lokomotiv Moskva i føringen. Anton Mirantsjuk utlignet for vertene i det 70. minutt. Han satte ballen forbi Manuel Neuer.

Bayern tok ledelsen etter et snaut kvarter. Leon Goretzka brukte hodet til å stange inn et perfekt slått innlegg fra Benjamin Pavard. Ti minutter senere var Kingsley Coman nær å kopiere lagkameratens scoring, men matchvinneren fra forrige sesongs mesterligafinale styrte ballen i stolpen.

LES: Siste: Utestenges i to år

Det tyske storlaget har scoret i 39 av sine 40 siste kamper i ulike turneringer. Unntaket er 0-0-oppgjøret mot RB Leipzig fra februar. Atlético Madrid møter Salzburg i den spanske hovedstaden senere tirsdag. Det var også klubbens 13 seier på rad i Champions League, som også er historisk.

Les: Liverpool jaktet egentlig sønnen til en av Frankrikes store legender