Darwin Nunez

Det er fullstendig kaos rundt hva som skjer med Robert Lewandowski! På den ene siden har media vært full av overskrifter inkludert i Sporten.com om at den polske superstjernen forlater Bayern München. Polsk media går så langt å skriver at han allerede blitt enig med Barcelona om en treårskontrakt.

Sportsdirektør Hasan Salihamidžić har vært tydelig ute i media og avblåst det hele og pekt på at de ikke er idioter heller. «Ingen, absolutt ingen selger en spiller som setter inn mellom 40 og 50 mål hver eneste sesong»!

Les: Mundo Deportivo: James Rodriguez på vei tilbake

Hva skal man med erstatter hvis man ikke skal selge?

Uansett, jakten på en erstatter skal være i gang. SportBild opplyste onsdag at Benjamin Sesko (RB Salzburg), Sasa Kalajdzic (Stuttgart) og Patrik Schick (Leverkusen)er på blokka. Sport1 er enig i at ting er på gang, men de hevder imidlertid at Bayern ennå ikke har vært i kontakt med dem og heller har andre planer.

Se La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og mye mer direkte på UnibetTV

TV-kanalen fast at Darwin Nunez er et hett navn. Bayerns sportsdirektør Hasan Salihamdzic spionerte nylig på Benfica-spissen, som også sies å være interessert i Manchester United, Chelsea og PSG.

Nunez har scoret 32 ​​mål på 37 kamper for Benfica denne sesongen og fant nettet i begge kvartfinalene mot Liverpool i Champions League.