Mohamed Salah, Ramy Abbas, Michael Edwards og Julian Ward koser seg skikkelig selv uten damer ved bordet

Den tyske storklubben Bayern München benytter seg av tregheten som har oppstått i Sadio Mané samtalene med å melde sin interesse. RB Salzburg og FC Metz. – Liverpool som trolig «ga bort» Premier League seieren til Manchester City på lørdag ved å spille uavgjort mot Tottenham har to stjerner på ut gående kontrakt: – Divock Origi og James Milner.

Listen blir langt lengre, når vi snakker de har litt over et år igjen av sine kontrakter og det er ikke hvem som helst, vi nevner i fleng: Mohamed Salah, Sadio Mané, Naby Keita, Roberto Firmino og Alex Oxlade-Chamberlain.

Les: Bekreftet: Steven Gerrard har overbevist Villa-ledelsen om signeringen vi har ventet på

Mohamed Salah samtalene er virkelig på glid og annonseres i løpet av noen få dager, det har gjort at Sadio Mané samtalene har måttet ta baksetet. Sadio Mané skal i forhandlingene ha krevd 300 000 pund i uken og Liverpool har svart de vil komme med et tilbud i løpet av et par uker.

Sky melder i dag at Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic har satt inn alle kluter for lokke venstrevingen til seg og være villig å betale det som trengs. Den polske superstjernen Robert Lewandowski har lenge vært en stor beundrer av Sadio Mané og viseversa. – Den gjensidige beundringer er noe som skal brukes for at det er verdt for å få til en overgang.

Les: Liverpool kaster seg inn i kampen om ustoppelige Aurélien Tchouaméni

Senegaleseren er svært lojal overfor Liverpool og vil trolig bli hvis forhandlingene gjenopptas.

Sadio Mnaé har vært i Liverpool i seks sesonger. Før det spilte han for Southampton, RB Salzburg og FC Metz.