Konrad Laimer

De tyske mestrene er flinke til å hente «lokale» talenter hos sine konkurrenter, bare spør Schalke 04 som først denne sesongen har klart å samle sammen et slagkraftig lag etter å ha blitt tømt for sine beste i mange år. (Leder 2.Bundesliga)

Også RB Leipzig er utsatt for en rekke raid fra Bayern München og nå skjer det trolig igjen. Bayern har tidligere hentet inn spillere som Dayot Upamecano og Marcel Sabitzer samt manager Julian Nagelsmann i Leipzig.

Les: Ny standard settes når «free agent» tilbys 1,8 milliarder for å signere Real Madrid-kontrakt

Denne gangen dreier det seg om Konrad Laimer som Nagelsmann kjenner svært godt. Sky Sports at det jobbes med et innledende bud på rundt 20 millioner euro. (Transfermarkt mener han er verdt 26 millioner euro) Det blir ikke lett, den 24 år gamle midtbanespilleren er en svært populær kar. RB Leipzig har svært god økonomi og Laimer har vekket interessen til både Liverpool og Manchester United.

24 år gamle Konrad Laimer har kontraktsutløp i Leipzig sommeren 2023, og blant andre Liverpool og Manchester United er angivelig også på banen i forhold til midtbanespilleren.

Les: Nekter Haaland-erstatter samme mulighet til å presse klubben