"Drepte oss" når de fikk muligheter. (foto: city, twitter)

Bayern München sendte det superstjernetunge PSG-laget ut av Champions League og rykket opp som en av favorittene til å hente trofeet tilbake til München. Noen uker senere ble Julian Nagelsmann sendt på porten og kaoset startet. Thomas Tuchel har hatt en Bundesliga-kamp og to uker med trening på å forberede seg til møtet mot Manchester City, men møtte en lyseblå vegg.

3-0 seier til City med scoring og assists av Erling Haaland. Ikke en umulig oppgave å snu i returmøtet? Etter å ha hørt Bayern-keeperen etter tapet, trenger ikke supporterne å booke inn avansement i Champions League-planen sin.

LES: Har åpnet seg mulighet hos Bayern München

Yann Sommer ble hentet i vinter for å erstatte skadede Manuel Neuer som førstekeeper, men kunne lite gjøre på Etihad på tirsdag kveld. Etter kampen var keeperen med tre baklengs faktisk fornøyd med innsatsen.

-Vi er selvfølgelig skuffet over resultatet, men ikke over vår egen prestasjon, for vi presterte bra samlet sett. Vi hadde selv muligheter til å score, men gjorde noen feil. Så «drepte de oss» på mulighetene de fikk, sier Sommer ifølge Viaplay.

En befriende ærlig analyse av Bayern-keeperen, men ikke særlig betryggende for supporterne sine. Vi er fornøyde med innsatsen, men tapte 3-0.

Bayern München-supporterne trenger ikke å ha noen særlige forventninger til returkampen. Tre baklengs og ingen scoringer etter nitti minutter med «god innsats» sier det meste om Citys styrke.