Nagelsmann. (foto: bayern, twitter)

Bayern München er ikke kjent for å ta av når de setter seg ned i lønnsforhandlinger med spillere, men etter at Niklas Süle valgte overgang til erkerivalen Dortmund har Bundesliga-giganten en utfordring i midtforsvaret som må løses. Antonio Rüdiger var en periode sterkt linket til Bayern, men skal ha sendt inn krav om lønnsbetingelser klubben ikke kan forsvare. Nestbeste løsning ligger fortsatt på Stamford Bridge.

Andreas Christensen spaserer også ut som free agent til sommeren hvis ikke Chelsea får fremgang i forhandlingene om forlengelse med dansken. Nå melder Abendzeitung at Bayern har valgt å strekke seg langt for å vinne kampen om Christensen, som på utleie til Gladbach (2015-17) har vist han behersker Bundesliga.

Les: Matchvinner på lørdag – nå blir det pause på Kieran Trippier

I helgen hadde Bayern store defensive problemer da de tapte 2-4 mot «miniputten» Bochum, ifølge Abenzeitung er klubben villig til gi Christensen 11 millioner euro i årslønn for å være med på å reparere og erstatte Süle. Ett blikk på lønnslista hos Bayern forteller oss hvor mye klubben ønsker seg den danske landslagsspilleren.

(fra capology.com)

Les på Tysk Fotball: Niklas Süle forklarer hvorfor han valgte Dortmund

Ifølge Abendzeitung har Chelsea tilbudt Christensen 7.2 millioner euro, Bayern har dermed strukket seg lenger enn en av verdens rikeste klubber. Dette er en overgang Nagelsmann og gjengen bare skal få til.

Andreas Christensen

Les: ESPN: Luis Enrique rykker frem hos Manchester United