Evighetsmaskinen Manuel Neuer. (foto: Bayern München)

For et år siden sa Alexander Nübel han aldri, aldri kommer tilbake til Bayern München så lenge Manuel Neuer er i troppen. Nübel ble hentet som keeperkronprins tilbake i 2020, mannen som skulle ta over etter veteranen Neuer, deb ubestridte ener hos Bayern. Dette var kontrakten Schalke 04-keeperen signerte på, men oppdaget raskt to ting: Manuel Neuer nekter å gi seg, Neuer bestemmer selv når han ikke skal spille. Tre år etter at Nübel presset frem utleieopphold hos Monaco, har ting snudd.

38-åringen Manuel Neuer er fortsatt i Bayern-troppen, selvskreven i startelleveren når han er skadefri, men Nübel har funnet sin løsning. Denne sesongen har 27-åringen vært på utleie hos Stuttgart, et valg som viste seg å være innertier. Klubben befinner seg på en overraskende 2. plass i Bundesliga – delt med Bayern München.

LES: Nå raser det sammen for Benzema

Nå har Nübel innsett at han kan bruke ventetiden på at Neuer gir seg med å spille for en av Tysklands beste klubber på fortsatt utleie. Fredag kom bekreftelsen på at Nübel forlenger med Bayern München til 2029, de neste to sesongene tilbringes på utleie hos Stuttgart.

Elegant løst av Bayern Münchens nye ledelse.

Alt du trenger å vite: Bayern München – FC Köln

ENGELSKE KLUBBER: United-legende liker ikke at klubben har blitt «bølla» i Premier League