Big Lew. (foto: bayern, twitter)

Den siste sesongen har målgarantisten Robert Lewandowski vært sterkt linket til en exit fra Bayern. Oliver Kahn har kalt det galskap at klubben skulle slippe en 33-åring som fortsatt leverer 30-40 scoringer i sesongen. Da forgjenger Rummenigge forrige sesong fikk spørsmål om de jaktet Haaland som resten av rivalene, var standardsvaret: «Trenger ikke, vi har Lewandowski». Oliver Kahn ser ingen grunn til å holde igjen på at Bayern har utfordringer.

Forrige uke var Kahn tydelig på at Haaland var sterkt ønsket i München, men at klubben ikke hadde sjans til å møte de økonomiske forventningene. Denne uken forteller Bayern-bossen historien om Lewandowski.

Les: Neil Warnock har Jürgen Klopp over Sir Alex Ferguson på sin topp fem liste!

For alt er ikke så rett frem som Bayern tidligere har skapt inntrykk av når det gjelder deres største angrepsressurs med kontrakt til sommeren 2023.

-Robert har fortsatt kontrakt med Bayern. Vi er i dialog med ham og ønsker at han blir her så lenge som mulig, begynner Kahn ifølge Sport1.

Les på F7: Når fotball blir bedre enn sex for Gerard Pique

Så til utfordringen.

-Folk virker å tro at det er som Football Manager og at du bare kan klikke på en knapp for å få ham til å forlenge kontrakten. Robert har blitt verdens beste spiller i tiden sin hos oss, og har potensialet til å fortsette å score 30-40 mål per sesong. Selvfølgelig vil en sånn spiller også overveie andre muligheter, og det tar tid å få dem overbevist til å bli, sier Kahn.

Oliver Kahn stråler på tribunen!

Før han legger til at det er et økonomisk aspekt, der Bayern også har vært rammet av to år med pandemi.

Les: Football-Insider: Tottenham jobber intenst med å overtale playmaker

Bayern München måtte melde pass i kampen om Haaland, nå risikerer Bundesliga-giganten å må gi slipp på spilleren som så langt i sesongen har scoret 1/3-del av Bayerns 89 Bundesliga-scoringer.