Juan Mata og Wayne Rooney

Den lille og svært kreative angripende midtbanespilleren Juan Mata har hatt noen vanskelige sesonger preget av skader og benkesliting. – Likevel følger en rekke klubber med på om det blir forlengelse eller ikke i hans avtale med Manchester United som går ut til sommeren.

ESPN skriver at det er 90% sikkert avtalen som binder han til Old Trafford ikke forlenges og at flere franske klubber har bestemt seg på å forsøke å ta innersvingen på klubber som er interessert, men som venter og ser hva som skjer i ukene som kommer.

Klubben som Juan Mata dro fra i 2011 Valencia er en av de som ønsker å hente 33 åringen tilbake på en gratis avtale, også Inter Milan og stadionkamerat AC Milan følger tett med.

ESPN skriver ikke noe om hvilke klubber i Frankrike som er på ballen, men skal vi tippe dreier det seg om PSG og Lille som er aktivt ute etter å styrke laget etter at både Renato Sanches og Sven Botman trolig selges.

Juan Mata har kontraktsutløp til sommeren, og flere franske klubber skal nå være interessert i den lille spanjolen.

Mata landet i Premier League i Chelsea i 2011 og meldte overgang til Old Trafford i januar 2014 i en overgang verdt 44,5 millioner euro.