Laporta har troen på det som fungerte i the good old days.

Det ser ut til å bli særdeles god plass i garderoben på Camp Nou til høsten, 14.spillere skal ut og langt færre skal inn igjen. Barcelona sin sommeropprydding har fått stor oppmerksomhet og mye av det er negativt. Manager Ronald Koeman får kritikk for å ikke være konsistent og bygge på det han har.

Det er mye som er uavklart, Lionel Messi har ikke snudd i sin beslutning om å forlate etter sesongen og det går kraftige rykter om Koeman er ferdig så snart de får på plass en spektakulær erstatter. – Det hjalp ikke for nederlenderen sin fremtid å «tape» La Liga mesterskapet eller en dårlig sluttspurt.

Les: «Alle» vil hente Chelsea-spiller Gael Kakuta tilbake fra Frankrike

Mundo Deportivo melder at Blaugrana arbeider med en «stor ombygging» og årsaken er ikke bare at de skal hente inn nye spillere, klubben skal rett og slett spare penger. Den nye Barcelona presidenten Joan Laporta har satt i gang det som omtales en revolusjon.

Avisen skriver at hele 14.spillere er på vei ut, men nevner bare noen av de som er på vei ut: Neto, Samuel Umtiti, Junior Firpo, Matheus Fernandes, Martin Braithwaite, Philippe Coutinho og Miralem Pjanic

Trioen Coutinho, Pjanic og Umtiti kan være den vanskeligste å blir kvitt på grunn av deres høye lønn.

Det skal også noen inn Eric Garcias retur til sin barndomsklubb ser ut til å være så god som klar, med andre toppmål, inkludert Sergio Aguero, Gini Wijnaldum og Memphis Depay.

Les: Endelig for Eric Cantona, skulle forresten bare mangle

Etter søndagens tap mot Celta og bare en kamp igjen er det Atletico Madrid og Real Madrid som kjemper om seriegullet. Atletico Madrid som leder med to poeng møter bunnlaget Valladolid på lørdag kl 1800 borte, mens Real Madrid før det tøffere mot Villarreal samtidig som de har hjemmefordel.