(foto: todibo, twitter)

Vanligvis digger media sine krigsmetaforer når fotballen skal dramatiseres, men i tilfellet Jean-Clair Todibo passet det bedre å sette inn en lite heldig kroppsstilling.

For den franske spilleren er situasjonen selvfølgelig alt annet enn underholdende. Den unge midstopperen ble hentet fra Toulouse i 2019, fikk kjent på Barca-drakten i 5 kamper, før han ble sendt på utlån til Schalke for 10 kamper. Så bar det til Benfica denne sesongen for muligheten til mer spilletid.

Les: United trenger bare å se mot Rashford for å skjønne hva som mangler

Her sa det umiddelbart stopp.

Ifølge Football-espana betalte Benfica 2 millioner euro for å leie 20-åringen, men har allerede bestemt at det var en gedigen bommert. Før Europaliga-kampen mot Standard Liege, kom det en rimelig krass beskrivelse av Barcelona-spilleren fra manager Jorge Jesus:

-Todibo har verken de fysiske eller taktiske forutsetningene for å spille. Han har ikke jobbet med laget og er ikke en av spillerne jeg tenker på.

Så hva skjer?

Ifølge Mundo Deportivo har Barcelona gitt klar beskjed om at Benfica har å beholde Todibo i henhold til kontrakten, på Camp Nou er portene stengt.

Dermed står spilleren med ett bein i Benfica, mens det andre i Barcelona. I denne posisjonen blir det garantert ingen spilletid.

Les: Dele Alli ikke god nok for Mourinho – nå venter spill med verdens aller beste