Barcelona sender ut Pique med blomster og sukkertøy

Kanskje han har funnet ut hva som fikk Enrique til å pakke bagen. (foto: valverde, twitter)
Top Article ad

Vi må innrømme at vi ikke helt forstår situasjonen i Barcelona. Klubben topper ligaen, kan kose seg med at Real Madrid ligger ti poeng bak og har surfet videre i Champions League. Hvorfor vil ikke Ernesto Valverde gi sitt «ja» til mer?

Kontrakten til Valverde går ut til sommeren, og 54-åringen har ymtet frempå den siste uken at han er usikker på hva som skal skje.

For det ligger visst hos Barcelona-treneren om han tar en sesong til eller ikke.

Hvorfor er det så lite gøy å jobbe hos Barcelona? (foto: barcelona, twitter)

Les: Barcelona skal svi av 1,5 milliarder kroner i vinter!

Nå har ikke Gerard Pique alltid vært repersentativ for klubbens meninger, men akkurat i dette tilfellet tror vi spilleren fungerer som talsmann for Barcelona:

-Vi vil være glade hvis han blir hos oss neste sesong også, for det han gjør er fremragende. Trenerstaben gir oss ro, og han har vist at måten han jobber på gir resultater. Men det er han som må bestemme seg. Vi respekterer uansett beslutningen, sier Pique ifølge Sport.

Ta en sesong til, a.

Les: Kaos rundt Rodriguez-overgang til Premier League

Hva er det med manager-jobben hos en av verdens beste klubber: Først Enrique med frivillig avskjed, så kanskje Valverde?

I mellomtiden fortsetter Barcelona å vinne. Etter 2-1-seieren mot Geafe på søndag er det fem poeng ned til Atletico Madrid på andre.

Takker Valverde nei, blir det nok en toppklubb som skal ut å stjæle manager til sommeren.

Les: Klopp: «Han er ikke på sitt beste»