Barcelona selger unna for Neymar retur

Let me go!!!!
Top Article ad

Det Barcelona som vi kommer til å se neste sesong, vil hvis vi skal tro de signalene som spinner rundt klubben se helt annerledes ut en det gjør nå. Ideen er å bygge laget rundt to superstjerner, nemlig Lionel Messi og Neymar.

Laget hentet inn danske Martin Braithwaite som krisespiss etter at vintervinduet var lukket, en av hans største konkurrenter til den plassen franske Antoine Griezmann er en av de som Barcelona har satt på salgslisten.

Diario Sport skriver at det er nettopp det som er i ferd med å skje.

Les: 17 åring har tatt Ligue 1 med storm, kan velge blant storklubber

Storklubben bestemte seg i sommer for å aktivere Antoine Griezmanns frikjøps-klausul i Atletico Madrid, som utgjorde 120 millioner euro.

Ledelsen på Camp Nou har imidlertid ikke vært helt fornøyd med debutsesongen, og nå er de klare til å selge ham igjen. Antoine Griezmann har scoret åtte mål på sine 26 seriekamper for Barcelona denne sesongen. I tillegg er han oppført for fire assist.

Barcelona begrense prøve å tapet til den 29 år gamle franskmannen og selge ham for 100 millioner euro i neste overføringsvindu.

Barcelona vil gjenoppbygge laget i sommer, og pengene fra et potensielt salg sies å bidra til å finansiere kjøpet av både Neymar og Lautaro Martinez fra Inter. – Det er også få som tror at manager Quique Setién fortsetter inn i en ny sesong, selv om de skulle ta La Liga trofeet i denne sesongen.

Antoine Griezmann har tidligere blitt koblet til en overgang til Premier League med Chelsea og Manchester United på en lang liste med interessenter.

Les på Popidol: «Alt for Norge» nå lages filmen om «Drillo»