Barcelona regnet ikke med at en superstjerne kunne ha stjernenykker

Da Barcelona kvittet seg med Ernersto Valverde som manager var mye av grunnen til det at han rett og slett var litt kjedelig. – Stjernefaktor var sterkt ønsket av fans, spillere og sjefer. – Barcelona legende Xavi Hernandez var i sin tid en av verdens beste midtbanespillere og til tross for kort manager erfaring, perfekt som klubbens skinnende objekt.

Det Barcelona ikke regnet med var at en superstjerne har stjernenykker og etter de hadde tilbudt en meget hyggelig lønnspakke kom Xavi Hernandez satte en rekke betingelser, nærmere bestemt åtte.

Les: Massimiliano Allegri sier han snart er tilbake

Til slutt skjønte de en avtale ikke kunne oppnås, og Blaugrana valgte å hente inn Quique Setien i stedet for å gi etter for Xavis krav. – Ikke akkurat stjernefaktor, men et «valg» som trolig varer frem til sommeren.

Den tidligere spilleren og nåværende Al Sadd-sjefen krevde en rekke tiltak for å komme tilbake til Camp Nou i januar da han møtte Barcelona sportslige direktør Eric Abidal i Doha, har Cadena SER avslørt.

Blant de viktige forholdene var at Xavi bare var villig til å overta laget i juni, ikke i januar. Han ønsket maksimal kontroll over idrettsområdet, inkludert grasrotfotball; og han ønsket å ha Carles Puyol på sin avdeling.

Xavi ville også renovere klubbens medisinske team, i tillegg til å legge til rette for retur av Jordi Cruyff og Joan Vila. Han krevde også at de skulle ansette broren, Oscar.