Eric Garcia

Barcelona er i ferd med å legge inn et siste tilbud på rundt £ 7 millioner for å signere Manchester City-forsvarer Eric García i januar, noe som gir Pep Guardiola sjansen til å tjene penger på unggutten før han går gratis.

García har gjort det klart at han ikke har til hensikt å signere en ny kontrakt, han ønsker seg Barcelona og er villig til å vente ut kontrakten om så skal være. I sommer banket Barcelona sine folk på døra til Manchester City og fikk nei på alle sine bud. – Vi skjønner egentlig Manchester City godt, for det var ikke akkurat noen gullkantet avtale de kom med.

Les: Zinedine Zidane får endelig Paul Pogba på billigsalg

I januar er situasjonen verre for Manchester City, noe som reflekteres i det nye budet fra Barcelona. Sport skriver at det bare er på syv millioner pund, langt under det de bød i sommer. – Det er et «take it or leave it» bud, som Sport skriver, det er ikke noen problemer for Barcelona å vente til neste sommer og hente García gratis.

Manager Ronald Koeman skal møte sportsdirektør Ramon Planes etter lørdagens kamp mot Real Betis for å fullføre en strategi for januar-overgangsvinduet, og det er forstått at Garcias navn er høyt på deres ønskeliste.

García har bare spilt fire kamper i alle konkurranser denne sesongen, og har falt bak den meget kostbare trioen bestående av Rúben Dias, Aymeric Laporte og Nathan Aké.

Les: William Saliba har fått nok