Barcelona-overgang får Boca Juniors President til å eksplodere

Fra Bocas trening - uten Mingo.
Top Article ad

Det er mye som skjer i kulissene i løpet av overgangsvinduene som vi dødlige ikke får med oss. Boca Presidenten gir oss et lite innblikk i prosesen når en gigant har bestemt seg for å hente seg et av de største talentene.

Santiago Ramos Mingo var forventet på trening hos Boca Juniors denne uken. 18-åringen går riktignok på free transfer til sommeren, men valgte allerede nå å droppe trening.

Les: Manchester Evening News: United har fått tilbud om å kjøpe en av verdens beste angrepsspillere

Så hvem er det som leder tenåringen til å bryte kontrakten?

Selveste Barcelona. La Liga-giganten skal være tett på en kontrakt med forsvarsspilleren, og har tydeligvis fått Mingo til å slippe alt.

Les på Popiodol: Netflix øker prisene i Norge

-Han møtte ikke opp til trening, og det er en del av problemet. Noen spillere er spesielle – og han er spesiell. Han kan ikke være tilgjengelig på en fri transfer i seks måneder. Noen feilet ved å ikke gi ham ny kontrakt. Så snart avtalen med Barcelona er på plass oppretter vi en komité som skal straffe de ansvarlige, buldrer det fra Boca President Jorge Ameal ifølge Marca.

Det var da voldsomt.

Når tenåringen fortsatt har til gode med debut på førstelaget utover noen testkamper, skjønner vi at Barcelona har sett noe helt spesielt.

Og når Barcelona peker på noe, får de det gjerne som de vil.

Les: Midtbanekomet «vipper» mellom Manchester United og Chelsea