Grrr. (foto: barcelona, twitter)

Ronald Koeman har fått oppgaven med å bygge opp et Barcelona-lag som skal være tittelkandidat hver eneste sesong. Med et ekstremt anstrengt budsjett (i Barcelona-sammenheng) må Koeman nødvendigvis få påfyll fra La Masia. Ilaix Moriba er supertalentet manageren virkelig trenger og ønsker seg – men ikke kan få.

Forrige sesong slapp Koeman midtbanespilleren til på førstelaget i 18 kamper, der 18-åringen viste manageren at han blir å regne med fremover.

Les: Liverpool vil gi Mohamed Salah en kontrakt som det lukter svidd av

Så skulle kontrakt signeres før sommeren. Dette var tidligere en selvfølge for de største talentene fra akademiet, de siste årene har Barcelona innsett at tenåringene og deres agenter har helt andre forventninger: Show me the money!

Barcelona og Moriba er fortsatt ikke enige.

-Jeg pratet med Ilaix for to-tre uker siden. Mer som menneske enn som trener. Situasjonen hans er skrekkelig, for han er 18 år, men spiller ikke, begynner Koeman ifølge Sport.

Les på Engelske klubber: Martin Ødegaard har kommet hjem

-Jeg vet hva klubben har tilbudt ham, og det er et veldig godt tilbud til en gutt på hans alder, men det er det åpenbart ikke for ham og folkene rundt ham, fortsetter Barca-manageren.

Koeman trenger de neste store fra La Masia. (foto: barcelona, twitter)

-Mitt råd til ham er at penger ikke er viktig på hans alder. Hans skal fortsette med å spille på et høyt nivå, og for meg ville det være best at han ble, men spilleren og hans omgivelser mener noe annet, kommer det fra Koeman.

Som ikke klarer å holde tilbake frustrasjonen.

-Jeg er veldig skuffet over ham, for som 18-åring bør ikke penger være så viktig, og i forrige sesong viste vi at vi stoler på ham ved å la ham spiller, avslutter Koeman.

Da bærer det mot exit på Moriba. Ifølge Sport krever Barcelona 15 millioner euro for å slippe 18-åringen.

For Koeman blir dette småpenger i forhold til det 18-åringen skulle levere på kamparenaen de neste ti-femten årene. For old school Koeman er det noe riv ruskende galt med dagens talenter (og deres fordømte agenter..).

Vi føler med deg, Ronald.

Les: Nagelsmann skal vise PSG, City og Chelsea hva fotball egentlig handler om

.