Barcelona med rabatt på Manchester United mål

Samuel Umtiti

Vi i Sporten har flere ganger skrevet om Manchester United sin interesse for Barcelona forvarer Samuel Untiti. – Den spanske storklubben er på pengejakt og nå skal de ha kommet med en pris som overrasker.

Barcelona har satt en prislapp på bare 30 millioner euro.

Les: Neymars agent heiser det hvite flagget

Umtiti, verdensmester i 2018 med hjemlandet Frankrike, har vært et solid tilskudd for Barca siden hans ankomst fra Lyon i 2016. – Frem til nå har alle henvendelser blitt avvist til tross for at kne-problemer har gitt 26 åringen begrenset spilletid siden slutten av sesongen 2017/18

Umtiti spilte faktisk bare 15 opptredener sist sesong og har bare 16 så langt denne sesongen. Vi vet Barcelona har som hovedmål i sommer å skape balanse i sine bøker og ønsker å gjennomføre det som best betegnes som et garasjesalg. – «Ser du noe du liker, er det til salgs».

Sport melder at Barca vil be interesserte klubber om 30 millioner for forsvareren, og øverst på denne listen Manchester United. Samuel Untiti skal være fristet til en overgang til Old Trafford, bare dumt det som frister mest er muligheten til å få spille med landslagskollega Paul Pogba som ingen for øyeblikket vet om blir eller drar videre.

Les: Roberto Martínez fortsetter som landslagssjef