Trenger mykje lys og mykje varme.. (foto: psg, twitter)

Det var stor ståhei da Barcelona presenterte sponsoravtalen med Spotify der en av verdens mest ikoniske klubber hadde lagt inn Camp Nou i potten. Unnskyld, Spotify: Spotify Camp Nou. Nå skjønner vi entusiasmen hos klubbpresidenten.

Joan Laporta har jobben med å tømme skapene hos Barcelona, lufte ut gammel moro, etablere en ny lønnsstruktur (den forrige resulterte i årlige lønnsutgifter på over 3 milliarder kroner da Messi var i klubben) og sørge for nye inntektsstrømmer som gir mulighet til å friste de beste spillerne til Barca – og beholde dem.

Les: Lista som får Real Madrid-supportere til å knurre

Spotify er del av opprydningsaksjonen til klubbpresidenten. Ifølge den katalanske avisen Sport, betaler Spotify 60 millioner euro x fire år for draktreklame, 5 millioner euro i året for å pryde treningsdressene de neste tre årene og 180 millioner euro fordelt på de neste tolv årene for Spotify Camp Nou-rettighetene.

Ifølge Sport er Barcelona dermed sikret en inntekt på minst 435 millioner euro fra Spotify, rundt 4,2 milliarder kroner. En gigantavtale for den økonomisk skadeskutte klubben (selv om de fortsatt vil ha gigantgjeld som hemmer). Med en misfornøyd Lionel Messi i Paris (og tilsvarende misfornøyd PSG-president), har det blitt lekt med tanken om å hente ikonet tilbake Camp Nou for å avslutte på en verdig måte sammen med Xavi.

Les på Tysk Fotball: Dobler lønna for å holde Bayern München på avstand

Vi tror de får ri sammen igjen.

Spotifys betalingsvilje, sammen med andre nye inntektskilder og lønnskutt kan gjøre Messi-comebacket mulig. Det er hvertfall lov å håpe og tro.

Les: Evertons trøbbel startet da Allegri bestemte seg for å rive i stykker den signerte kontrakten