Barcelona har tenkt å bytte en brasilianer med en annen

Er vel strengt tatt selv skyld denne i røra. (foto: neymar, twitter)
Top Article ad

Det er ingen hemmelighet at det såreste som har skjedd med Barcelona i denne årtiet er at de måtte tvangsselge Neymar for 2 milliarder kroner til Paris Saint-Germain. – Som et plaster på såret hostet det katalanske storlaget opp 1,5 milliarder kroner for Philippe Coutinho i en overgang som var omtrent like sår for Liverpool. 

I følge Daily Mail har Barcelona nå tenkt å bytte en brasilianer med en annen i en gigantisk deal som også kommer til å inkludere en god del cash.

Les: John Obi Mikel ferdig i Middlesbrough

I tillegg til det som skrives i England har spansk presse på lik linje med oss her hjemme fått med oss at Philippe Coutinho ikke har blomstret i Barcelona og at det vil være naturlig for han å gå videre, og Paris er slettes ikke en dårlig by å bo i for en fotballstjerne.

  • Skulle Neymar dealen gå i vasken, skriver avisen at Barcelona også vurderer å tilby Ousmane Dembele (22) som et alternativ til Coutinho, men en slik deal skal det være stor motstand mot på Camp Nou.

Fremtiden til Neymar virker å være usikker. Den brasilianske angriperen har har siden PSG-overgangen hyppig blitt koblet til både Real Madrid og gamleklubben Barcelona.

Les: Sky Sports tror Karl-Heinz Rummenigge får kjøpe PL-stjerne

PSG-manager Thomas Tuchel uttalte seg nylig om Neymars fremtid:

«Vi kan ikke være naive. Klubbene vil hente de beste spillerne, men spør du meg som manager ønsker jeg ham her neste sesong. Hvis ikke finner vi andre løsninger»

Spanske fotballeksperter er i tvil om at det er en god ide å hente Neymar tilbake, den Brasilianske stjernen skal være for «stor på seg selv» og bare tenke på penger og egen berømmelse. – De peker på fjorårets fotball VM hvor han var pinlig å så på og hvor hard hans nåværende klubb må jobbe for å holde han fornøyd.

Les på Popidol: Dataspillavhengighet er nå en offisiell diagnose