Her er det plass til en skandinav. (foto: barcelona)

Like mye som Real Madrid har vist seg å være avhengig av Ronaldo, er Barcelona avhengig av Messi. Nå møtes de to klubbene uten enkeltsstående målscorere som kan påvirke kampbildet.

På søndag smeller det i Barcelona. Da kommer Real Madrid  for tre poeng i La Liga, men ennå viktigere: ære!

Og for å beholde treneren sin.

Les: El Clasico uten verdens to beste spillere åpner opp for alt

Blir Real ydmyket på søndag, ryker Julen Lopetegui garantert ut. Men hvem skal egentlig sette på plass hovedstadsklubben?

Barcelona er riktignok en lagmaskin, men med dirigenten og magikeren Lionel Messi ute med skade, har Ernesto Valverde et knippe offensive spillere som ikke akkurat har strålt de siste månedene.

Her forsvant navet. (foto: Barcelona)

Barcelona troner på topp i La Liga, det skal ingen ta fra dem. Men, du må gå tretten år tilbake i tid for å finne året da klubben hadde færre poeng i serien på samme tid.

Det har lekket i forsvaret, men med Messi ute, er hovedbekymringen til Barcelona-treneren hva som skjer foran Reals kasse.

Det kommer, bare vent (foto: barcelona, twitter)

Luis Suarez, den vanligvis så målkåte senteren, har kunnet juble bare to ganger siden mai. Og de som ble to av Barcelonas største satsinger på overgangsmarkedet forrige sesong, har vært alt annet enn akklimatisert seg på Camp Nou.

I skrivende stund er oddsen: 1: 1,97  X: 3,75  2: 3,6

Spill på Barcelona-Real Madrid kampen på Betsson 

Ousmane Dembele har vært alt annet enn stabil, og Malcolm har fått med seg 28 minutters kamptrening så langt i sesongen.

Har ikke funnet tonen på Camp Nou.(foto: barcelona)

På søndag skal noen spillere reise seg, eller rettere sagt reise seg for å sette på plass erkerivalen Real. Hvem det blir klarer vi ikke å se her og nå. Det eneste sikre er at fotballverden settes på hold når gigantene barker sammen 16.15 på søndag.

Få opptil 5000 kr i velkomstbonus på Betsson