Laporta drømmer om gode gamledager med Pep

Pep Guardiola formelig skapte en ny måte å spille fotball på da han ledet Barcelona til enorm suksess i løpet av sin tid som manager i klubben (2008-2012). – Den perioden er den beste i superstjerne Lionel Messi sin tid i klubben. Barcelona satser alt på at han skal bli, inkludert hente tilbake den som symboliserer suksess.

Spansk media har flere ganger kåret Pep Guardiola som Spanias mest sexy mann, selv Antonio Banderas måtte se seg slått. suksessen har fortsatt for Pep Guardiola, først hos Bayern München, og nå Manchester City. På lørdag har han sjansen til å vinne nok en Champions League tittel.

Les: Lukaku kan vente seg en telefon

Manchester City møter Chelsea på Estádio do Dragão i Porto (Portugal) kl 21 00 på lørdag.

Den spanske avisen Sport skiver at Barcelona drømmer om en retur, de skriver «Laporta dreams of Pep» på forsiden, men de legger til «Men presidenten vet at det er umulig». De skriver at Koeman kommer til å bli en sesong til.

Mundo Deportivo uttaler at «Guardiola er ønsket», og ifølge dem er det en sjanse for at han kommer tilbake: «Hvis ikke i sommer så neste sommer».

Barcelona ble nummer tre i ligaen. Etter siste runde gikk manager Ronald Koeman ut og kritiserte troppen.

  • For meg er ikke dette en tropp som holder det nivået vi ønsker i Barça. Sånn er det og mange i klubben tenker det samme, sa han ifølge Mundo Deportivo.

Les: Spansk media: Atletico Madrid går for Juventus-stjerne