Vi har sett de før, absolutt alt kan endre seg de siste dagene før lukking. (foto: de jong, twitter)

Frenkie de Jong-historien tar stadig nye vendinger i takt med at sesongstarten nærmer seg. Manchester United venter utålmodig på at Erik ten Hags midtbanegeneral skal få lyst til klubbyttet, Barcelona har kalkulert inn en solid salgsinntekt på 25-åringen (og bortfall av lønnsutgiften) da de startet den elleville shoppingturen som denne uken ble fylt på med Chelsea-mål Jules Koundé. Nå forteller Barca-presidenten at de ikke kommer til å presse de Jong bort fra Camp Nou.

Med noen hundre millioner til gode i lønnsutbetalinger og ingen ambisjon om å gi fra seg Barca-drakta, har Frenkie de Jong nektet å forlate Camp Nou.

LES: The Telegraph: Newcastle byr 40 millioner pund for Leicesters nøkkelspiller

Ulike spanske medier hevder Barcelona har stilt krav til de Jong om at han må akseptere lønnskutt hvis han skal bli, der exit var det eneste alternativet hvis han nektet.

Nå går klubbpresident Joan Laporta ut og møter ryktet.

-Hvis de Jong blir i Barca og ikke går ned i lønn, fortsetter han her. Han har en kontrakt, og vi har respekt for beslutningen hans. Vi regner med ham. Det er ikke noen som blir presset ut av Barcelona, sier Joan Laporta ifølge CBS Sports.

LES: Daniel Maldini har blitt enig med Pappa Paolo om neste sesong

Da har Frenkie de Jong fått den offentlige bekreftelsen på at han ikke trenger å godta United-overgangen hvis han ikke vil. I inngangen til august er det neimen ikke lett å se hvordan dette faktisk ender.

Sportsdirektør forteller om gedigen Chelsea-tabbe