Ivan Toney

Siste kamp for Brentford for Ivan Toney var sjette mai i fjor mot Liverpool. Etter de ble deretter utestengt i åtte måneder etter å ha innrømmet 232 brudd på FAs spillregler. – Inrømmelsen gjorde at han sparte fire måneder på utestengelsen.

I dag – 259 dager senere – var han igjen i Brentford-kamptroppen til møtet med Nottingham Forest, da han ledet laget ut som lagkaptein fra start. – Det gikk fort dårlig, Nottingham Forest tok ledelsen etter et langskudd fra Danilos etter bare tre minutter. Forest fansen startet å synge at Toney «Burde tatt pengene og løpt» men i det 19.minutt fikk Brentford et frispark som Ivan Toney skrudde i mål og ga svar på tiltale.

Les: Drømmen om Matthijs de Ligt kan endelig bli en realitet etter Thomas Tuchel-problemer

«For et comeback, ren kvalitet. Derfor blir han verdsatt så høyt. Du kan se på målutbyttet, men det er slik målene ser ut også» sa Sky Sports’ Jamie Carragher.

I starten av andre omgang ville imidlertid Brentford fullføre snuoperasjonen. Dette da Ben Mee møtte Mathias Jensens corner fra venstre og satte inn 2-1-målet foran hjemmesupporterne.

Les: Balotelli går rett fra bilkrasj til uventet comeback i Serie A

Like etter svarte imidlertid Nottingham med en utligning, signert Chris Wood. Men gleden i borteleiren ble kortvarig. Tre minutter senere kunne Neal Maupay snu i 16-meteren før han scoret 3-2-målet med strukket venstre ankel.

Brentford har tapt alle sine kamper i Premier League siden de vant 3 – 1 over Luton 2 desember. – Etter dagens 3 – 2 seier over Nottingham Forest klatrer de opp et godt stykke fra nedrykksstreken.

Start XI:

Brentford: Flekken – Collins, Mee, Pinnock – Roerslev, Damsgaard, Jensen, Janelt, Lewis-Potter – Maupay, Toney.

Nottingham: Turner – Montiel, Omobamidele, Murillo, Tavares – Mangala, Oliveira – Dominguez, Yates, Hudson-Odoi – Wood.