Ballon d’Or «shortlist» ser ut til å være uten Cristiano Ronaldo

Luka Modric en genial midtbanespiller

Både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi skal allerede være ute av Ballon d’Or i år. – Dette er en stor nyhet for vi må langt tilbake for de to ikke har vært aktuelle når topp tre «shortlist» blir «lekket»   – For 11 år løftet Kaka løftet den berømte gylne ballen før fikk et duopol hvor Messi og Ronaldo deler fem stykker over det neste tiåret.

Luka Modric ble møtt med en god del «furting» da han vant beste FIFA pris for litt siden og er med det favoritt til å også plukke opp årets Ballon d’Or. – Men han har noen meget sterke utfordrere begge en meget viktig del av Frankrikes VM triumf.

Tuttosport mener at Kylian Mbappe og Raphael Varane vil bli med Modric på den topp tre.

Det ser ut til å være et ønske fra fotballsamfunnet at det er på tide med en ny stjerne bør vinne og mange er enig Edinson Cavani’s oppfatning om at den nye bør være fransk.

«Varane kan godt være der, Griezmann, Mbappe … Jeg tror en franskmann vil vinne,» sa Paris Saint-Germain spissen til RMC.

«Det er andre spillere som kan vinne, men det burde være franskmann, de har vunnet VM.

Modric er favoritten, etter at RFI rapporterte at etter at halvparten av stemmene som er samlet inn viser at Real Madrid og Kroatia «mester» Luke Modric er øverst med hans lagkamerat Varane som nummer to og Paris Saint-Germain sensasjon Kylian Mbappe på tredje.

På lørdag møter Liverpool Watford i Premier League, tror du Jürgen Klopp klarer å hente inn seier for Liverpool på Vicarage Road og er ny Betsson kunde får de 10.00 i odds: Watford – Liverpool. Liverpool som vinner 10.00 i odds på Betsson