Gareth Bale og Eden Hazard

I sommer var tanken til manager Carlo Ancelotti at Gareth Bale og Eden Hazard sammen med Karim Benzema skulle være kjernen i Real Madrid sitt angrep denne sesongen, men skader og manglende form sammen med noen gledelige overraskelser gjør at verden ser helt annerledes ut.

Real Madrid har ikke tapt en enste kamp med angrepstrioen Karim Benzema, Vinicius Junior og Rodrygo Goes. President Florentino Pérez får det akkurat slik han ønsker unge talenter som briljerer sammen med veteraner.

Les: Memphis Depay har fått tilbake ryggsekken fra Old Trafford

Spansk media, som elsker å sette sammen bokstaver har allerede døpt trioen BVR.

Real Madrid manager Carlo Ancelotti har kastet sin ikke ubetydelige vekt sin bak disse tre angriperne mens han prøver å finne vinnerformelen. Real Madrid har klatret til andreplassen i La Liga et poeng bak Real Sociedad med en kamp mindre spilt. – Den italienske manageren ser ut til å ha snublet over en sterk kombinasjon, trioen som ennå ikke tapt i de gangene de har vært sammen i startelleveren.

Les: Zinedine Zidane er kun interessert i to jobber

Allerede første kamp for sesongen mot Alaves fikk vi et tidlig tegn for hva som skulle komme, både Hazard og Bale byttet ut med det mer ungdommelige paret Vinicius og Rodrygo.

Første gang Carlo Ancelotti startet de unge brasilianerne sammen med Benzema var da Real Mallorca kom på besøk på Estadio Santiago Bernabeu i slutten av september. (6 – 1 med to mål av Benzema)

«En spiller som Rodrygo er vanskelig å slippe når han spiller bra,» sa Ancelotti etter søndagens kamp mot Barcelona da benket Hazard.

Sannheten er at BVR fungerer. De jobber bra sammen.

Det er nå 12 kamper de tre har startet sammen, med ni seire og tre uavgjorte.

De har scoret 14 av lagets 26 mål, og med Ancelotti som foretrekker en 4-3-3-formasjon, ser plassene i førsteellever.

Kontrollert

Benzema holder midten, men søker kombinasjoner på begge flanker, mens Vinicius også har virket mest komfortabel med å operere nedover venstre i stedet for høyre, der han ble bedt om å spille av eks manager Zinedine Zidane.