Bale kommer med advarsel til unge fotballspillere: «Du mister livet ditt»

I robot. (foto: bale, twitter)

Egentlig er ikke dette en advarsel som rettes fra Gareth Bale, men for unge lovende spillere som ser på fotballkarriere som toppen av frihet med sportsbiler, mye fritid og beundrere, skisserer Real Madrid-spilleren en helt annen arbeidshverdag.

I «fangenskap».

Nå hører det med til historien at Bale sikkert er litt grinete etter en miserabel sesong hos Real, pipekonserter fra egne supportere, og Zidanes utilslørte melding om at Bales dager er talte. Likevel har waliseren et poeng.

Litt tid for lek blir det jo. (foto: bale, twitter)

Les: Barcelona-spilleren: «Dette har jeg aldri vurdert!»

-Som en profesjonell idrettsutøver, spesielt i en lagsport, kan du ikke velge hva du skal gjøre, som en golf -eller tennisspiller. Så som fotballspiller er du som en slags robot. Vi blir fortalt hvor vi skal være og når, når vi skal spise, når du skal gå til treneren. På en måte mister du livet ditt. Du kan ikke velge hva du ønsker å gjøre, sier Bale ifølge BT Sport.

Den 29-årige roboten Bale har fått med seg 13 trofeer hos Real Madrid og ledet Wales til en historisk semifinale i EM 2016. Videre har han bygget seg opp en formue han når som helst kan benytte seg til å leve herrens glade dager de neste seksti årene.

Skal visst kjempe for å bli hos Real. (foto: bale, twitter)

Les på Popidol: Ny drikketabbe i siste episode av Game of Thrones

Derfor syntes vi ikke nevneverdig synd på ofringen toppspillerne må gjøre for å nå verdenstoppen.

Men for alle 13-åringer som drømmer om å bære en klubbdrakt som bringer enorme forventninger til prestasjon, kan det være greit å være forberedt på denne siden av medaljen.

Les: ESPN: Nå kommer fremstøtet fra Manchester United