Look who´s coming, guys.. (foto: tottenham, twitter)

Vi har ikke vært ute på gatene i Nord-London og sjekket stemningen hos Tottenham-supporterne (vi får skylde på viruset), men uten bruk av den helt store fantasien kan vi forestille oss at jubelen ikke akkurat står i taket.

De som ikke har opplevd Bale i versjon 1.0 på White Hart Lane, ser kanskje en begrenset verdi av å ha en glemt Real Madrid-spiller løpende rundt i Spurs drakt og dra til med en scoring i ny og ne, men for de som så unge Gareth hos Tottenham før han ble langhåret, for dem har comebacket en stor symbolsk verdi. Bale er Spurs-spilleren som dro ut og erobret verden.

Les: David Alaba takker nei til to giganter, tar gladelig imot 200 millioner fra den tredje

Så det er ikke med liten spenning vi nærmer oss avgjørelsen for om Bale blir igjen i London, eller returnerer til isfronten hos Zidane.

Les på Popoidol: «Greven av Monte Cristo» tilbake i ny drakt

På tirsdag kom en melding fra Bale, som var litt for utvetydig for blodfansen.

-Hovedårsaken til at jeg kom til Spurs denne sesongen var først og fremst for å spille fotball. Med EM på vei, så ville jeg være kampklar, og den originale planen var å spille én sesong hos Spurs og deretter ett år tilbake hos Real Madrid. Planen min er å dra tilbake, og det er så langt det jeg har planlagt, sier Bale til Sky Sports.

Hmm.

Les: Bekreftet: Beckham har på plass sin første Premier League-spiller!