Sikkert spent på hvilken rolle han tildeles hos Chelsea. (foto: premier league)

Den franske midtbanespilleren kom til Stamford Bridge i 2017. Det som skulle bli en reise i gullvognen til Chelsea, endte på utleie til Milan og «bølla» Gennaro Gattuso. Nå drømmer han om å komme hjem.

Tiemoue Bakayoko har fortsatt rundt tre år igjen av kontrakten med Chelsea og har blitt kalt tilbake fra AC Milan etter et lite hyggelig opphold i Italia. Spillemessig var det en suksess med rundt 30 kamper i Serie A, men forholdet til manager Gattuso var alt annet enn lystig.

https://twitter.com/chierico_luca/status/1102993069065015297

Les: Tidligere Chelsea-spiller Ramires forlater Kina

-Jeg hadde et komplisert forhold til Gattuso. Vi forstod hverandre ikke. Jeg vil helst ikke snakke om ham, sier Bakayoko ifølge L´Equipe.

For oss blir det nå spennende å se hvilken rolle 24-åringen kommer til å spille på Stamford Bridge. Vi ser gjerne at Bakayoko får den sentrale rollen han fortjener, men mye avhenger av om Chelsea slippes ut på overgangsmarkedet, eller ikke.

Det har kommet flere tilbud, og franskmannen legger ikke skjul på at han pakker kofferten med en gang han får telefon fra PSG.

-En dag vil jeg gjerne spille i Paris. Det skal jeg ikke skjule. Det er stort for meg og mine nærmeste. Vi er ekte parisere, avslutter den tidligere Monaco-spilleren.

Men foreløpig har han det helt greit hos Chelsea – hvis han endelig blir satset på.

Les: Allegri gjør som Zidane