Moise Kean

Etter at AC Milan angivelig henvendte seg til Everton for å forhøre seg om Moise Kean, kan vi nå lese at det er mer aktuelt med en låneavtale til Sampdoria.

Sampdoria sliter med formen denne sesongen og må finne en løsning på fomling foran målet. Tuttomercatoweb-journalisten Giovanni Albanese skriver at de gjør et trekk for den tidligere Juventus-stjernen.

Les: Arsene Wenger er herved klar for sine nye utfordringer

Hot i Italia, på frysepunktet i England

Serie A klubbene tror at den italienske landslagsspilleren passer bedre Italia enn i engelsk fotball. Etter overgangen til Premier League i fjor sommer har 19-åringen ennå ikke laget  et eneste mål for Toffees.

Han har vært i media i det siste av bare feil og har blitt droppet både fra Everton og Italia for å ha møtt opp sent til teammøter.

Everton er kanskje ikke klar til å selge spilleren med en gang, da unggutten fremdeles er et hett prospekt for Italia, men en låneavtale kan være det unggutten trenger for å finne sin form igjen.

Sampdoria og AC Milan sliter begge med årets sesong, mens Sampdoria er helt nede på en skummel 18 plass som betyr nedrykk er AC Milan på trygg grunn, men langt fra egne ambisjoner nede på 14.plass.

Les på Popidol: LEGO presenter 30-årsjubileumsutgaven av Tim Burtons Batmobile fra 1989