Monaco er den siste klubben i en lang rekke som har kommet med bud på Benfica-midtbanespiller Florentino Luis, ifølge Record.

Den meget lovende 21-åringen er blitt gjort tilgjengelig av Benfica på grunn av et overskudd av midtbanespillere i Jorge Jesus sin tropp.- Nå er de så overrasket over responsen skal skal vurdere å ikke selge likevel.

Les: Nicklas Bendtner spanderte kasse med øl etter seier i debut-kampen

AC Milan er i forhandlinger akkurat nå, mens Fulham hadde et forslag lån på 1 million euro med påfølgende kjøp til 18 millioner euro avvist.

Record skriver at Monaco byr 1,5 millioner euro for et lån en sesong med en opsjon på kjøpsopsjon på 30 millioner euro.

Benfica er fortsatt ikke fornøyd og ser på en pakke verdt over 40 millioner euro for Florentino. Både den røde og blå delen av Manchester følger tett med, det samme gjør

Med tre interesserte klubber vil Eagles håpe på et større tilbud før overgangsvinduet stenger.

Florentino Luis har gjort det fantastisk bra på U20 landslaget til Portugal og han kan vente seg en telefon fra Landslagssjef Fernando Santos veldig snart.

Han har kontrakt frem til 2024 og klubben er skjermet av en utkjøpsklausulen på 120 millioner euro, noe som egentlig den betyr ingenting hvis ikke spilleren føler at ting går riktig vei. – Både Manchester City og Manchester United skal ha kontaktet Benfica for å starte forhandlinger om en overgang. Etter å ha konferert med Florentino Luis har klubben av ukjent grunn henvist til utkjøpsklausulen som er milevis unna markedsverdien.

Florentino må få mer spilletid enn han har nå, det ble 10 kamper i ligaen og to i Champions League for Benfica forrige sesong.

Les på Franskfotball: PSG mangler 12 spillere til sesongpremieren