Australian Open med ny regel

Grand Slam-turnering innfører super- tiebreak for å forhindre at kampene varer i timesvis.

Mindre maraton men like mye spenning

Australian Open er i gang, og det er med en ny regel som aldri før har blitt brukt i tennisverdenen.
For å forhindre at kampene vareri timesvis, har turneringsledelsen besluttet å innføre et tiebreak ved stillingen 6-6 i partier i det avgjørende settet. Men det blir ikke et normalt tiebreak til sju poeng. Australian Open innfører et såkalt super-tiebreak hvor det fortsatt skal spilles til 10 poeng. Det er fortsatt et krav at spilleren for å vinne må ha to flere poeng en motstanderen.
For herrenes vedkommende gjelder det i femte sett, mens et super-tiebreak venter kvinnene i tredje sett.I de øvrige settene spilles tiebreaks til 7 poeng.
Årsaken til dette valget er for å sikre at fans fortsatt får en spesiell avslutning på de spennende kampene. Det lengere tiebreaket gjør at det fortsatt kan oppstå et siste twist eller skift i momentum i kampene.

Wimbledon begynner ved 12-12

Turneringen håper at det forlengede tiebreaket vil medføre ekstra spenning. Dessuten er målet at tiebreaket kan redusere den servedominansen som kan gjøre seg gjeldende i kortere tiebreaks.
I oktober meddelte Wimbledon at den britiske turneringen fra 2019 også innfører tiebreak i det avgjørende settet. Men her vil det først skje på stillingen 12-12.

French Open den siste uten tiebreak i avgjørende
US Open har benyttet seg av allminnelige tiebreaks i det avgjørende settet siden 1970. French Open som spilles på grus i Paris i mai er dermed den eneste Grand Slam-turneringen som ikke benytter seg av tiebreaks i det avgjørende settet. Her skal spilleren fortsatt vinne med to partier.

Opplev en Grand Slam med hjelp fra Nanofinans

Det er ingenting som å få lov til å overvære en fantastisk tenniskamp. Prestisje og toppidrett blandet med kjendiser og glamour. Og for ikke å nevne et kraftig historisk vingesus.
Hvis man får muligheten til å være tilstede til et Grand Slam, så skal man rett og slett bare takke ja. Selv om det kan knipe litt med finansene. Men hvis man vet at man får penger igjen snart, så er å låne penger en mulighet.

Nanofinans.no er en sammenligningsside som hjelper deg med å finne det aller beste lånet for deg. Søknaden din blir videresendt til 13 forskjellige låneutbydere, slik at du er sikret å motta det aller beste tilbudet. Deretter er det opp til deg å akseptere eller ikke. Søknadsprosessen er ukomplisert, og du får som oftest både svar og lån på dagen.
Rentene og gebyrene varierer fra søker til søker, men Nanofinans kan tilby lån med nominell rente fra 6,39% opp til 21,95%, mens den effektive renten kan variere fra 6,81% til 24,4%. Hvis du for eksempel tar opp et lån på 150 000 kroner med en effektiv rente på 13,2% over 10 år, vil kostnaden bli på 112 573 kroner. Totalt blir det altså 262 573 kroner.