Mikel Arteta kaller Manchester City og Liverpool Europas to beste lag, og Arsenal-manageren er glad for at denne uken har gitt dem seier mot begge. – Arsenal bestilte billett til årets FA-cupfinale lørdag kveld da London-klubben slo Manchester City 2-0 i semifinalen.

Den franske superstjernen Pierre-Emerick Aubameyang leverte igjen og er uten til Arsenals viktigste spiller, han sørget for to mål denne lørdagen.

Les: Real Madrid feirer med å sette på brekket

Tidligere denne uken vant Arsenal 2-1 over Premier League-mesterne fra Liverpool, og Mikel Arteta hadde derfor ikke så mye å klage på etter City-kampen.

Arsenal-manageren kaller Liverpool og City Europas to beste lag.

«Vi har hatt en utrolig uke hvor vi har slått de to beste lagene i Europa. Det skjer ikke hver dag», sier Mikel Arteta til BBC og legger til:

«Jeg bryr meg ikke om hvem som spiller, fordi jeg kan stole på dem. Vi gjorde utskiftninger og alle var klare. Vi led i noen øyeblikk. Vi måtte være godt organisert og minimere mellomrommene».

Søndag kveld blir det avgjort om Arsenal i FA-cupfinalen vil møte Manchester United eller de lokale rivalene fra Chelsea.


Arsenal – Manchester City 2-0
FA Cup
19′ 1-0 Pierre-Emerick Aubameyang
71′ 2-0 Pierre-Emerick Aubameyang