Åtte LA Galaxy spillere ferdig, inkludert kapteinen

(c) Bilde: LA Galaxy: Ashley Cole

Det var en solid nedtur for det som skulle være den «store» sesongen til LA Galaxy at de ikke klarte å nå MLS Sluttspillet. Ashley Cole med 107 landskamper kom for nesten tre år siden til LA Galaxy, da kom 37-åringen fra et lite suksessfylt opphold i Serie A og Roma.

Kaptein Ashley Cole  er én av åtte spillere som nå er ferdig i Major League-klubben LA Galaxy. Klubbledelsen takket nei til en opsjon på kontrakt med den engelske venstrebacken for 2019-sesongen. Ola Kamara og Jørgen Skjelvik mister en rutinert lagkamerat, men beholder jobben.

Asley Cole hadde en eventyrlig karriere i Premier League i både Arsenal og Chelsea frem til 2014, og det skapte stort oppstyr da han gikk mellom de London-rivalene i 2006.

Zlatan Ibrahimovic er på listen over spillere som skal returnere før neste sesong, men det verserer mange rykter rundt stjernespissen.

Disse spillerne er også ferdige i Galaxy: Brian Slvestre, Sheanon Williams, Rolf Feltscher, Michael Ciani, Ariel Lassiter, Baggio Husidic, og Servando Carrasco.

Les: Vil fortsette å lage spektakulære mål i Eliteserien