(foto: chelsea, twitter)

Det fantastiske kaoset rundt Brasil sitt landslag fortsetter, ikke bare har landet en idiot som president de har også et fotballforbund som ikke skjønner at en pandemi gir begrensninger. – Denne gangen er de konflikt mellom klubber, spillere, landslag og en lite kjent regel som lager trøbbel.

Åtte brasilianske spillere nektes å spille Premier League-kamp i helgen, melder BBC.

Les: Slutt på å leke butikk: Leeds satser 1,2 milliarder

FIFA sin regler om at spillere som ikke gjøres tilgjengelig for landskamper kan bli utestengt i fem dager slår nå inn. Bakgrunnen er konflikten mellom Premier League klubber og det brasilianske fotballforbundet om klubbenes valg om å ikke slippe spillere til rødmerkede land som Brasil i ekstrem grad er. – Forbundet anket avgjørelsen og dermed kom saken på FIFA sitt bord.

Chelseas Thiago Silva og Manchester Uniteds Fred går glipp av både helgens ligakamper og åpningskampen i Champions League. – Listen inkluderer også Liverpool-trioen Roberto Firmino, Fabinho og Alisson, Manchester Citys Ederson og Gabriel Jesus og Leeds-stjernen Raphinha.

Det er derimot ventet at Evertons Richarlison får spille mandagens kamp mot Burnley. Siden Everton lot Richarlison spille OL for Brasil, noe Everton ikke var forpliktet til, skal det brasilianske fotballforbundet ikke ha påklaget hans uteblivelse.

Les: Le Figaro: Zidane har funnet drømmejobben