Atletico Madrid-treneren prøver å påvirke semifinalist i VM

Diego Simeone (foto: Atletico Madrid)

Diego Simeone er ikke den eneste klubbtreneren som har holdt pusten mens landslagsspillerne har vært innkalt til tjeneste i VM i Russland. For argentineren var det nødvendig å gjøre forsøk på å påvirke laguttaket til en av semiefinalistene.

Vi så alle bildene av den kroatiske forsvarsspilleren Sime Vrsaljko som humpet rundt på sitt vonde kne i den hyperspennende kvartfinalekampen mot Russland. Vrsaljko var såpass viktig for Kroatia at han først ble tatt av banen som fjerde innbytter.

Tenker nok ikke alt for mye på Atletico Madrid om dagen… (vrsaljko, twitter)

Etter kampen meldte trener Zlatko Dalic om at forsvarsspilleren slet med smerter i kneet, men at han ville bli klar mot England på onsdag.

En som ikke er tilhenger av rovdriften på denne spilleren, er selvfølgelig arbeidsgiver Atletico Madrid, som må ta tiltakke med «restene» noen uker før sesongstart i La Liga.

-Ifølge Football-Espana har Diego Simeone insistert på at høyrebacken ikke skal bli tatt ut mot England med fare for å gjøre kneskaden større.

Forrige gangen Vrsaljko skadet det samme kneet var i 2017. Da var kroaten ute i fire måneder.

Beklager, Simeone, vi tror den kroatiske landslagstreneren har fokus kun på én ting. Og dette involverer ikke Atleticos utfordringer etter VM.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds