Atletico Madrid-treneren har kåret vinneren i Bundesliga

124
Denne gjengen bidrar sterkt til underholdningen i Bundesliga. (foto: dortmund)

Diego Simeone er en analytisk mann – når følelsene ikke tar overhånd. Etter Dortmunds  4-0-overkjøring i forrige Champions League-møte, er han ikke i tvil om motstanderen han nå møter igjen på tirsdag.

-De spiller en spektakulær fotball. Hvis de fortsetter med dette, har de en reel mulighet for å slutte sesongen som mester i Tyskland, sier Atletico-treneren ifølge Uefa.com.

En merkelig ydmyk utgave av Simeone.(foto: atletico madrid)

Les: «Alle vet at de er bedre enn Liverpool»

Og hva så med Champions League, Simeone, har du tatt tapet mot Dortmund på forskudd?

Vi lar forsvarsspilleren Lucas Hernandez svare på dette:

-Vi snakker ikke om å hevne oss. Vi tar det som en viktig kamp, noe det er. Vi er motiverte til å spille foran supporterne våre og gi alt vi har.

foto: hernandez, twitter)

Zzzzz.

Vi aner et Atletico som gjør alt annet enn å stråle av selvtillit etter fotball-leksjonen tyskerne gav dem forrige gang.

Dortmund fører an i Gruppe A med ni poeng, mens Atletico følger etter med seks. Er det i kveld sjefen i gruppa skal stå frem en gang for alle?

Hva tror du?

Bettson tilbyr deg et gratis livespill verdt 200 kr som kan brukes på kampene. Meld deg på og sett et kvalifiserende pre-matchspill for 200 kr (min. odds 1.50) på Champions League før ukens kamper starter, så får du ditt livespill. Det kan gjentas hver eneste gruppespilluke.

(foto: dortmund, twitter)

Les: Spilleklare, usikre og skadede – status før tirsdagens kamper