United we are. (foto: united, twitter)

Presset på Ronaldo var så stort at vanlige mennesker som hadde opplevde det samme hadde holdt senga. 37-åringen returnerte til treningsfeltet etter skade og massiv kritikk i media og leverte det ypperste av det ypperste da Manchester United trengte det som mest.

Hattrick til Ronaldo i en skikkelig rysare mot Tottenham på Old Trafford! Reven Conte hadde planen klar for å lirke til seg tre poeng i racet om 4. plassen i Premier League, men da Ronaldo dro til med et langskudd i god gammel stil fra tyve meters avstand til 1-0, var Spurs-planen ødelagt.

Les: Hva skjer? Har Sander Berge meldt seg på i Sheffield United sin angreps rekke!

1-0 ledelse etter 12 minutters spill.

Kampen bølget frem og tilbake før Dejan Kulusevski sendte inn et innlegg som fikk Telles til å hjelpe til med hånda. Straffe, med en sikker Harry Kane til 1-1.

Etter pause dro Ronaldo direkte til med nok en nydelig scoring. Innlegg fra Sancho til 2-1 ledelse, en scoring som gjorde Ronaldo historisk.

Med tjue minutter igjen av kampen sendte Reguilon ballen inn i United-feltet der Harry Maguire feilvurderte og sendte ballen til et kjedelig selvmål.

Nok en kamp der Maguire preger overskriften?

Åtte minutter før full tid steg Ronaldo til værs på en corner fra Alex Telles for 3-2 scoring og et vanvittig leven fra tribunene på Old Trafford.

Noen hadde glemt å fortelle United-spillerne at det er krise i klubben. Diego Simeone og Atletico har nok å grue seg til på Old Trafford neste uke.