Aston Villa direktør Christian Purslow

Manchester City vil betale 100 millioner pund for Jack Grealish noe som er rekord i Premier League (Med dagens slappe kronekurs blir det 1,235 milliarder)

De regjerende seriemestrene Manchester City har kjøpt Jack Grealish og gitt han en langsiktig kontrakt.

Les: Manchester City har signert Aston Villa kaptein Jack Grealish

Villa -direktør Christian Purslow hvilke tanker klubben har gjort seg om salget. På Twitter bekrefter han at prisen på den 25 år gamle offensive spilleren er 100 millioner pund

Det slår også den forrige rekorden satt av Manchester United da de kjøpte Paul Pogba fra Juventus i 2016.

Les: Tidligere Aalesundspiller Izunna Uzochukwu er ikke klubbløs lenger

  • «Jeg vil bekrefte overføringen av vår kaptein Jack Grealish til Manchester City og forklare bakgrunnen for avtalen. I fjor sommer, etter interesse fra flere klubber, tilbød vi Jack en ny kontrakt, som han godtok med ett vilkår.
  • Jack ville være sikker på at hvis en Champions League -klubb tilbød ham og Aston Villa ikke var med i turneringen, så skulle vi ikke stå i veien for ham. Derfor ble vi enige om en utkjøpsklausul. Det ble satt til 100 millioner pund.
  • Vi gjorde det da vi visste at det ville være rekord for en engelsk spiller og for enhver spiller kjøpt av en Premier League -klubb. Med andre ord satte vi prisen på et nivå som vi håpet aldri ville bli oppfylt, men som gjenspeiler hans store verdi for Aston Villa», sier Aston Villa -direktør Christian Purslow.