Asker henter midtbanespiller med erfaring fra Eliteserien og Allsvenskan

(c) Bilde Asker fotball: Lars Mendonca Fuhre ønskes velkommen til klubben

Nå må sikkert foreldre til barn i barnefotballen i Asker stille opp og selge mye mer vafler og lodd for nå har tydeligvis Asker fotball herrer fått ambisjon om opprykk igjen. 

I dag kan vi lese på Asker sine sider at de har hentet inn Lars Fuhre som har spilt i både Eliteserien og Allsvenskan, nå får han prøve seg i PostNord-Ligaen. -Midtbanespilleren signerte lille julaften en toårskontrakt med Asker. Det skriver klubben på egen hjemmeside.

Les: Aston Villa får seg ny landslagskeeper i januar

29-åringen har en fortid i blant annet Mjøndalen, Aalesund og Strømsgodset. Han kommer fra svensk fotball og Örgryte IS. Han var også innom Östers og Hammarby i vårt naboland.

«Det var totalpakka nå som gjorde at jeg valgte Asker. Jeg hadde mulighet til å bli i Sverige, men det var samtidig fint for meg og min familie å kunne flytte tilbake til Drammen. Samtidig så likte jeg ambisjonene til klubben og ikke minst virker treneren å være dyktig, så dette var full klaff på alle punkter», sier Fuhre til Askers hjemmeside.

Les: Slo Brann på målstreken, presenterte spiss som julegave til fansen

En meget god signering
Trener Kevin Nicol trekker blant annet frem muligheten man har ved å bruke Fuhre i forskjellige posisjoner på midtbanen.

– Jeg tror dette kommer til å bli en meget god signering for oss. Vi får en spiller som har spilt på høyt nivå over flere sesonger, sier Nicol til klubbens hjemmeside.

– Han har også tekniske ferdigheter som vil passe vår spillestil godt. Samtidig er han anvendelig, og han kan brukes i flere posisjoner på midtbanen. I den alderen han er nå, og med den erfaringen, vil han tilføre både kvalitet og ikke minst erfaring inn i gruppen.