Ashley Young skal følge i fotsporene til idolet sitt

Fortsatt ung. (foto: inter, twitter)

Når Ashley Young trekker frem forbildet Paul Ince i intervjuet på Inter Milans hjemmeside skjønner vi at Serie A-klubben ikke har fått en avdanket United-spiller som skal sikre pensjonstilværelsen.

Supporterne i Milano har latt seg begeistre av den kompromissløse Premier League-stjernen, og Ifølge italiensk media har Inter allerede tatt avgjørelsen om å forlenge kontrakten med Young til å gjelde ut neste sesong.

Les: Steve McManaman advarer Erling Haaland

Syv kamper tok det den tidligere United-kapteinen før Conte og Inter-ledelsen var overbevist om Youngs betydning for laget.

Og når vi hører ungdommen på 34 år prate om sine mål på San Siro, skjønner vi at Inter har skaffet seg en allsidig spiller, stinn av erfaring og lidenskap for fotballen.

-Holdningen min er alltid å gå på banen og gi 100 %, gi alt for laget og manageren. Det er det jeg alltid har gjort, og det kommer jeg til å fortsette å gjøre. Jeg husker da Paul Ince kom til Inter, supporterne elsket ham. Lidenskapen han viste på banen og det sterke ønsket om å vinne, var utrolig, sier Young til klubbens hjemmeside.

Nå er det Young som skal gå i fotsporene til idolet sitt, og vise hvilken lidenskap og jernvilje det bor i spillere fra balløya.

Les: Manchester United og Manchester City står skulder ved skulder