Martin Ødegaard
Det som så ut som en umulighet for et par år siden er hvis vi skal tro våre egne øyne, fotballeksperter og spanske medier faktisk i ferd med å skje. 21 år gamle Martin Ødegaard er på utlånt til Real Sociedad for to sesonger, men klubbene har lagt inn en klausul som gjør at avtalen kan brytes halvveis, altså til sommeren.

 

Les: Bjarte Myrhol mister EM

I oktober slo Real Madrid-president Florentino Pérez fast overfor radiokanalen Onda Cero at «Ødegaard kom til å være en stjerne i Real i løpet av to år».

Ifølge AS har klubbledelsen på Bernabeu-stadion fattet en beslutning: Ødegaard returnerer til Madrid etter inneværende sesong.

Ødegaard har vært en av høstens store spillere i La Liga. Nordmannen har scoret skyhøyt på spillerbørsene i de mange sportsavisene i Spania.

I slutten av november spilte Real Sociedad borte mot Real Madrid. Under en middag mellom direktørene i klubben kom Ødegaard-situasjonen opp.

AS skriver til slutt at Ødegaard blir en sentral del av Real Madrids fornyelsesplan. Det skal settes i gang fra sommeren av.

Les: Andres Iniesta i samtaler med storklubb